Blog & Artikelen

26. jan, 2018

Sale is misschien niet het eerste waar de meeste mensen aan denken bij het shoppen. Bij mij kwam het niet zo vaak voor. Als je je favoriete schoenen met 40% korting terugziet tijdens een Shabbies schoenen sale ga je toch even twee keer denken.

Shabbies schoenen

De klassieke stijl van de Shabbies schoenen en een bijzonder oog voor detail maken Shabbies schoenen tegenwoordig zo begeerd. De schoenen worden in Europa van hoogwaardige leer gemaakt en met natuurlijke oliën worden bewerkt. 
De kwaliteit en stijl komt ook met een prijs, de schoenen beginnen bij de €200,- euro.
€269,- voor een paar schoenen is voor velen misschien net teveel.

Smart sale shopping

Door het immense aanbod op het internet, en de moordende concurrentie bieden veel webshops het hele jaar door sale. Je leert snel dat er veel geld bespaard kan worden door op de juiste plekken te kijken. Er is altijd wel een goede deal om de hoek.

Een Shopping platform zoals Supersales is een openbaring voor het saleshoppen. Het zoekwerk wordt voor jou verricht. Je typt in wat je zoekt, sale en non-sale producten worden getoond,
en als er meerdere deals zijn op dezelfde product, wordt er altijd de laagste prijs getoond.

Shop gewoontes

Nu dat ik een beetje mijn schopgewoonte heb aangepast ben ik ook vaker geneigd eerst naar sale te zoeken. Ik ben ook steeds weer verbaasd hoeveel 'nieuwe' producten in korte tijd na release in de sale te vinden zijn. Misschien wordt er niet met 40% korting aangeboden, maar 10 of 15% korting is ook mooi meegenomen.

Met het huidige online shopping cultuur is iedere item maar 1 click verwijderd, ook de sale producten. Door even eerst te kijken op verschillende outlets voor sale, of een shopping platform zoals Supersales kun je zonder extra moeite best veel geld besparen. 

10. jul, 2014
Pharma2go.be

Ik heb uitgevonden dat je bij deze online apotheek ook cosmetica kan bestellen! Zeker een aanrader, ze hebben goede spullen en levering is bij mij soepel verlopen :)

9. jul, 2014

Mode is een raar verschijnsel. Het wordt van te voren bepaald door mensen die we niet kennen, niet zien, maar wel al van te voren kunnen bepalen wat de modekleur van dit seizoen wordt.

Behalve deze “modemakers” zijn er ook nog trendsetters: mensen die bijvoorbeeld de mode kunnen bepalen door wat ze op de catwalks laten zien en op die manier een bepaalde kledingsstijl kunnen starten die nog niet eerder is gezien. Denk daarbij aan het dragen van dunnen sjaaltjes wat een paar jaar geleden ineens overal opdook. De sjaaltjes waren vaak zelf gehaakt of gebreid of zagen er zo uit.

 

Behalve “modemakers” en trendsetters zijn er ook nog trendwatchers. Deze mensen zorgen ervoor dat de trendsetters ook gezien gaan worden. Deze mensen kijken naar de mensen op straat. Wat gebeurd er op straat? Hoe kleden vooruitstrevende mensen op straat zich? Welke gekke stijlen hebben het in zich om een nationale of misschien wel een internationale modetrend te worden?

 

De trendwatchers verkopen hun ideeen aan de kledingwinkels of aan hoogstaande kledingontwerpers die de nieuw ontdekte trends weer vertalen naar de catwalk.

 

De kleding die op de catwalk verschijnt lijkt vrijwel nooit geschikt om gedragen te worden in het normale leven. Dat is ook niet per se de bedoeling. Een catwalk kan gezien worden als een expositie van een schilder, of als het theaterstuk van een regisseur. Het is een kunstwerk dat voor even wordt laten zien aan het publiek. Het is niet per se geschikt om in te lopen, zoals sommige schilderijen niet geschikt lijken om in je woonkamer aan de muur te hangen.

 

Wat gebeurt er dan met de kleding die verschijnt op de catwalk? De kleding die verschijnt op de catwalk laten ons veel meer zien dan de vormen en modellen van de kleding. Maar ook de soorten broek (hoog, laag, los of strak) en uiteraard gaat het op de catwalk ook erg om kleuren en prints. Wat moet komend seizoen echt in de winkels verschijnen? Mintgroene schoudertassen? Bloemenprints? Dat zal dan moeten verschijnen in de kleding die op de catwalk verschijnt.

 

Toch is het ook de bedoeling dat de kleding die wordt geshowd, ook al is het nog zo'n gekke creatie naar de kledingkasten gaat. Het is niet voor niets dat vooruitstrevende figuren als bekende acteurs en actrices of modellen op de eerste rij mogen zitten. Zij zijn de markt als het om vooruitstrevende kleding gaat. Zij durven dingen te dragen die nog niet standaard zijn. Juist in hun professie moeten ze eruit springen en dan is mode het sterkte wapen!